NTM ylpeänä esittelee osallistumisensa Kuljetus 2023 -messuille Jyväskylässä 25.–27. toukokuuta 2023! Vieraile osastollamme U-318, jossa sekä jäteajoneuvo- että perävaunuosasto ovat edustettuina.

U318

Jätehuoltoosasto

Esittelee Quatro- ja KG-2Bs, mallit ovat alallaan omaa luokkaansa.

Perävaunuosasto

Esittelee tuotteet Dolly, UTPP, UAKK ja Krone Cool Liner. Tule tutustumaan tarpeitasi vastaaviin luotettaviin ja innovatiivisiin ratkaisuihimme.

QUATRO, LAJITTELU EI

KOSKAAN OLLUT HELPOMPAA

 

NTM:n ainutlaatuinen QUATRO-ratkaisu mahdollistaa lajittelun suoraan lähteellä neljään eri lokeroon. Astiat on mukautettu jakeiden normaalimääriin, mahdollisimman pitkän tyhjennysreitin saavuttamiseksi.

QUATRO-ratkaisun päätavoitteena on vähentää ylijäämäjätteen määrää ja maksimoida kierrätysaste.

QUATRO-järjestelmä on loistava ympäristön kannalta. Ympäristö hyötyy järjestelmästä, koska poltettavien jätteiden määrä vähenee ja kuljetukset jäteasemille vähenevät huomattavasti.

SIIRRY TUOTTEESEEN

 

KG-2Bs, KAKSI TÄYSIN

ERILLISTÄ PURISTINTA

 

KG(H)(LS)-2Bs on tarkoitettu biojätteen ja kierrätettävän materiaalin keräämiseen ja löytyy kolmena eri mallina: KG, KGH ja KGLS.

KG(H)(LS)-2Bs-malli pystyy käsittelemään jopa 660 litran säiliöitä, myös pienemmässä lokerossa, joten se on älykäs valinta keräykseen ja lajitteluun.

SIIRRY TUOTTEESEEN

 

DOLLY, HYVÄKSI

TODETTU TYÖJUHTA

 

NTM-dolly on arvostettu tuote mihin saa eri vetopöytäkorkeuksia ja käyttöystävällisiä ratkaisuja.

SIIRRY TUOTTEESEEN

 

KRONE COOL LINER,

LÄMPÖHERKILLE TAVAROILLE

 

Cool Liner on tehty lämpötilaherkkien kylmä/pakaste-elintarvikkeiden, kukkien tai lääkkeiden kuljettamiseen. Siis suomalaisia mitta- ja painovaatimuksia täyttävä FRC-luokiteltu puoliperävaunu. Akseleiden ja tukijalkojen sijoitus on räätälöity kolmeakselisen vetoauton painojakaumalle.

SIIRRY TUOTTEESEEN

 

FLEXIFROST, MONIPUOLISUUS

ELINTARVIKKEIDEN KULJETUKSESSA

 

FNA- tai FRC-luokitus takaa, että pakastettujen tai tuoreiden elintarvikkeiden kuljetukselle asetetut kansainväliset vaatimukset täyttyvät, ja täysin avattava sivu mahdollistaa pitkien tavaroiden tai muiden suurten pakkausten kuormaamisen sivusta.

SIIRRY TUOTTEESEEN