BOM KOORDINAATTORIA

NTM on suomalainen perheyritys, jolla on pitkä kokemus korkealaatuisten puhtaanapitoajoneuvojen, perävaunujen sekä autojen päällirakenteiden rakentamisesta. NTM:n emoyhtiö sijaitsee Närpiössä ja tytäryhtiöt Ruotsissa, Kanadassa, Iso-Britanniassa, Saksassa, Virossa, Venäjällä ja Puolassa. Tuotteita myydään Euroopassa ja Kanadassa. NTM-konsernilla on yli 600 työntekijää ja liikevaihto on 100 miljoonaa euroa.

NTM panostaa voimakkaasti materiaali- ja tuotannonhallinnan kehittämiseen ja valmisteluun uuteen ERP-järjestelmään siirtymistä varten vuonna 2022. Osana tätä tarvitsemme vahvistusta puhtaanapitoajoneuojen myyntitukiosastolle: BOM KOORDINAATTORIA

 

Tuoterakennekoordinaattorina olet suunnittelun ja tuotannon välinen linkki, joka mukauttaa tuoterakennetta CAD:sta ERP:hen. Olet osa tiimiä, joka luo lopullisen määrityksen, joka ohjaa ostoa, varastoa, tuotantoa ja jälkimarkkinoita.

Etsimme sinua, jolla on kyky työskennellä systemaattisesti ja ymmärtää kokonaisuuksia, olet myös hyvä tiimityöskentelijä. Oletamme, että sinulla on tekninen koulutus tai asianmukainen työkokemus. Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa on tarmoa ja vahvaa tiimihenkeä modernissa toimistoympäristössä Närpiön tehtaalla. Työ voidaan tehdä osittain etänä, jos asut kauempana paikkakunnalta.

 

Hakemukset lähetetään viimeistään 09.08.2021!

Merkitse hakemus "BOM koordinaattori".

Yhteys

Isabella Krook

Sales Support Manager

Isabella Krook