NTM Group
AVOIMET PAIKAT

Avoimet työpaikat

Haemme päteviä ammattilaisia, sinuako etsimme?

Kehitysmahdollisuudet ovat monet NTM:llä. Täällä voit tulla alan asiantuntijaksi, edetä organisaatiossa ja työskennellä kansainvälisessä ympäristössä. Riippumatta siitä, mitä haluat uraltasi, sinulla on mahdollisuuksia kehittyä yhdessä NTM: n kanssa.

NTM katsoo luottavaisin mielin kohti uutta vuosikymmentä. Meillä on isompi tilauskanta kuin koskaan. Meitä on yli 600 ajoneuvojen ja perävaunujen kierrätysasiantuntijaa, meillä on maailmanluokan tuotteita!

Tule osaksi tiimiämme - Paikallinen tai kansainvälinen ura - Kehitysmahdollisuudet ovat monet!

AVOIN HAKEMUS

ASENTAJIA

NÄRPIÖ, SUOMI

Tule osaksi tiimiämme

MEILTÄ LÖYTYY TÖITÄ!

Meillä on tarjota useita erilaisia tehtäviä, riippuen oppimis- ja koulutussuuntautumisestasi ja mistä asioista olet kiinnostunut. Osaamisesi, pätevyytesi sekä kiinnostuksesi antaa työtehtävän.

Jos olet kiinnostunut urasta NTM-organisaatiossa, täytä työhakemus täältä!

Rekisteröimme ja käsittelemme hakemukset, sitä mukaa kun ne saapuvat

NTM on suomalainen perheyritys, jolla on laaja kokemus korkealaatuisten ja erikoistuneiden puhdistusajoneuvojen, perävaunujen ja autonrakennusten valmistuksesta. NTM:n emoyhtiö sijaitsee Närpiössä ja tytäryhtiöt sijaitsevat Ruotsissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Virossa, Venäjällä ja Puolassa.. Myynti tapahtuu Euroopassa ja Kanadassa. NTM-konserni työllistää nykyään yli 650 työntekijää ja liikevaihto noin 100 miljoonaa euroa.

✔️ Tavoitteena vakaa kasvu ✔️ Jatkuva henkilöstön tarve ✔️ Tule osaksi tiimiämme!