Yleistä

Lennart Nordin perusti NTM:n vuonna 1950. Yrityksessä on tällä hetkellä noin 400 työntekijää. Tekniikkayritys NTM kehittää, valmistaa, myy ja huoltaa raskasta kuljetuskalustoa sekä kierrätettävien materiaalien ja jätteiden keräys- ja kuljetuslaitteistoa. NTM-konserni on saavuttanut johtoaseman Pohjoismaissa panostamalla määrätietoisesti tuotekehitykseen ja laatuun. NTM toimii Pohjoismaiden lisäksi myös Isossa-Britanniassa, Venäjällä, Hollannissa, Itävallassa, Puolassa ja Baltian maissa. Emoyhtiö sijaitsee Suomen länsirannikolla Närpiössä ja tytäryhtiöt sijaitsevat Ruotsissa, Virossa, Isossa-Britanniassa, Puolassa ja Kanadassa.

Yrityksen menestys perustuu kolmeen vahvuuteen: asiakaslähtöisyys, tietotaito ja laatu.

6 ptsdv lyyim gdtk3 

Asiakaslähtöisyys

Jokaisen tuotteen tulee täyttää asiakkaan erikoisvaatimukset ja -toiveet. Tämä periaate ohjaa NTM:n toimintaa ja siksi kaikki tuotekehitys toteutetaan läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Asiakkaat saavat tuotteensa ”avaimet käteen” -periaatteella: mm. jäähdytys- ja lämmityslaitteet sekä takalaitanostimet asennetaan tehtaalla ja tuote on toimitettaessa heti käyttövalmis.

Asiakaslähtöisyys tarkoittaa myös sitä, että haluamme tarjota asiakkaille mahdollisimman hyvin heidän tarpeitaan vastaavaa palvelua.

Tietotaito

NTM:n tietotaito koostuu ammattitaidosta, alan tuntemuksesta ja sitoutumisesta.
Ammattiosaaminen on ollut hyvin tärkeää NTM:lle aina yrityksen perustamisesta lähtien yli 60 vuotta sitten. Sen vuoksi henkilöstön osaamista kehitetään asettamalla heille jatkuvasti uusia vaatimuksia ja haasteita. Lisäksi olemme kehittäneet vahvan yhteishengen, jossa jokainen tietää omat työtehtävänsä ja työskentelee saavuttaakseen yhtiön yhteisen päämäärän: valmistaa asiakkaan tarpeita vastaavia laadukkaita tuotteita.

Laatu

Laadukkaiden tuotteiden taustalla on määrätietoinen prosessi tilauksesta toimitukseen. Valmistuksen aikana jokainen komponentti tai tuote testataan monin eri tavoin. Lisäksi jokaiselle tuotteelle tehdään lopputarkastus ennen sen toimittamista asiakkaalle.

NTM:n valmistusohjelma

NTM valmistaa raskaissa kuljetuksissa käytettäviä perävaunuja ja päällirakenteita sekä jätepakkaajia

Perävaunu ja päällirakennetuotteisiimme kuuluvat mm. umpiperävaunut ja -korit, kevyesti eristetyt kylmä- ja pakastekorit (FNA, FRC), lava-, kuomu-, kontti- ja puuperävaunut. Kaikki rakenteet varustetaan ja sovitetaan asiakkaan erityistoivomusten mukaan.

Jätepakkaajien tuoteryhmämme sisältää laajan valikoiman perinteisistä takalastaajista sivu- ja etulastaajiin, valittavana on monia erilaisia malli- ja varustusvaihtoehtoja. NTM on erikoistunut etenkin lajiteltujen jätemateriaalien keräykseen sopivien mallien kehittämiseen. Tällaisia ovat esimerkiksi monilokeropakkaajat, erilaiset astiahissit ja punnituslaitteet.