Kattavan tuotevalikoiman tarjoava NTM on toiminut markkinoilla jo yli 60 vuoden ajan. Sen vuoksi voit asiakkaanamme luottaa siihen, että meillä on tarvittavaa osaamista ja resurssit, joiden avulla löydämme kuljetustarpeisiisi parhaiten sopivan ja kokonaistaloudeltaan optimaalisen ratkaisun.

Lisäksi panostamme paljon siihen, että tuotteemme ovat mahdollisimman ympäristötehokkaita koko käyttöikänsä ajan. Otamme tämän huomioon jo tuotteiden suunnittelussa ja materiaalivalinnoissa. Pyrimme mm. pitämään ajoneuvojen omapainon alhaisena, mikä vähentää ympäristöä kuormittavia päästöjä suhteessa kuljetettavaan tavaramäärään.

Suunnittelemme pohjoismaisia oloja parhaiten vastaavat ratkaisut läheisessä yhteistyössä käyttäjän kanssa.
Valikoimamme tärkeimpiä tuotteita ovat perävaunut ja erilaiset päällirakenteet, yksinkertaisista lavarakenteista avattavilla seinillä varustettuihin umpikoreihin ja ATP-luokiteltuihin FNA- ja FRC-malleihin, sekä vaihtolavojen ja konttien käsittelyyn tarkoitetut laitteet.
Valmistamme vastaavia päällirakenteita luonnollisesti myös kuorma-autoihin.

 

Perävaunut ja päällirakenteet

Umpikorit

 

NTM:n umpikorit ovat tunnetusti kestäviä ja kokonaispainoltaan kevyitä. Umpikorit on suunniteltu kestämään maantiekuljetusten sekä kuormaamisen ja purkamisen aiheuttamat rasitukset.

Useimmat kaappityypit voidaan varustaa kokonaan avattavilla ovisivuilla, samoin myös ATP-luokitellut kylmä- ja pakastekorit, joiden toimivuus ja helppokäyttöisyys ovat huippuluokkaa. Hyvin toimivien aukeavien sivujen ja kevyen kokonaispainon yhdistäminen asettaa tekniselle osaamiselle suuria vaatimuksia.

Ostaessasi NTM-korivaunun saat kokonaisuuden, jossa kori ja alusta on rakennettu täydentämään toisiaan. Siten pystymme huomattavasti paremmin sovittamaan tuotteen käyttötarkoitustaan varten, olipa kyseessä tavalliset kaukokuljetukset tai käsittelylle erityisvaatimuksia asettavat yhdistelmäkuljetukset.

Valmistetaan päällirakenteena, täysperävaununa, puoliperävaununa tai keskiakseliperävaununa.

Avonaiset ja Kapelli

Lavojen ja tavaravaunujen kokonaispainot ja mitat noudattavat pohjoismaisia standardeja. Irrotettavilla väliseinillä varustetut tavalliset lavat voidaan varustaa erilaisilla suojusratkaisuilla, kuten kapelliovilla, nostokapellilla tai tavallisilla verhoseinillä. Saatavana on myös kipattava tai ulosvedettävä perävaunu erikoiskuljetuksia varten.

Valmistetaan päällirakenteena, täysperävaununa, puoliperävaununa tai keskiakseliperävaununa.

Vaihtolava-alustat

Perävaunuja sekä myös autojen päällirakenteita erilaisten konttien, vaihtolavojen tai -kaappien, siirtolavojen jne. käsittelyyn. Valmistamme varustuksia useimmille markkinoilla oleville alustoille, myös jalustavaunuille puoliperävaunujen käsittelyä varten.

Kippi ja maarakennus

NTM:n mallistossa on myös erilaisia kippivaunuja ja kuljetusajoneuvoja. Tyypillisiä tuotteita ovat soran kuljetukseen tarkoitetut kasettiyhdistelmät, viljan kuljetuksessa käytettävät kippivaunut ja lavat sekä nostoseinillä varustetut kaapit erilaisia maatalouskuljetuksia varten.

Erikoisratkaisut

Tarvittaessa suunnittelemme yhteistyössä asiakkaan kanssa myös kuljetukseen tarvittavat erikoisratkaisut.
Asiakkaan asiantuntemus kuljetukselle asetettavista erityisvaatimuksista ja meidän kattava osaamisemme ja pitkä kokemuksemme kuljetuskalustojen suunnittelusta ja rakentamisesta antaa erinomaiset edellytykset selvitä suuristakin haasteista.

 

Vaihtolavalaitteet

NTM myy ja asentaa VDL Containersystem bv:n valmistamia vaihtolavoja. Hollantilaiseen VDL Groupiin kuuluva yritys on erikoistunut vaihtolavojen ja kippikuormaajien kehittämiseen ja valmistamiseen. Alan johtaviin kuuluva VDL Group on ollut vuosikymmenien ajan kuorma-autoteollisuuden tärkeä toimittaja, joka on vuosien varrella ehtinyt kerätä valtavasti alan osaamista.

Krone Trailers

NTM on Kronen virallinen edustaja Suomessa ja tarjoaa yrityksen koko tuotevalikoiman lisäksi myös jälkimarkkinointia.

Saksalaisen Bernard Krone perheen omistama yritys Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH on yksi Euroopan suurimpia perävaunuvalmistajia. Kronen pääkonttori sijaitsee Saksan Werltessä ja yrityksellä on tehtaita Saksassa Werlten lisäksi myös Herzlakessa ja Lubtheenissa. Lisäksi yrityksellä on tehdas Tiressä Turkissa. Krone valmistaa myös akseleita kokonaan omistamassaan Gigant Trenkamp & Gehlessä Saksan Dinklagessa.

www.krone-trailer.com